Perheeseemme kuuluu minun lisäksi avopuolisoni Antti, holskut: Cira ja Tinka, valkkarit Jade ja Saga sekä suomenhevoskasvattini Unelma-Vieteri "Unelma". Päivätyökseni kierrän maatiloilla lomittajana Sydän-savon lomituspalvelun alaisuudessa. Antti toimii rakennusinsinöörinä Kuopion alueella. Tällä hetkellä asumme Maaningalla omakotitalossa, jossa koirille on tilaa ja hyvät lenkkeilymaastot.

Koirien kanssa olen ollut oikeastaan koko ikäni. Lapsuudessani meillä oli pitkäkarvainen hollanninpaimenkoira Rita, virallisemmin Lissunmustan Berita Antika. Ritan ansiosta rakkauteni hollanninpaimenkoiria kohtaan syntyi.
Ritan kaverina meillä oli rescue taustainen saksanpaimenkoira Xara. Isä harrasteli tuolloin tottelevaisuutta ja minä seurasin mielenkiinnolla.

Ensimmäisen ikioman koirani sain Somatuulen - kennelistä vuonna 2011, pitkäkarvaisen hollanninpaimenkoira Ciran (HeJW-12 JV-12 Somatuulen Cinnamon Aurora). Pari vuotta myöhemmin tarkoituksenani oli ottaa saksanpaimenkoira, mutta tutustuttuani valkoiseenpaimenkoiraan, veikin tämä rotu sydämeni. Ensimmäinen valkoinenpaimenkoirani, ja kennelini kantanarttu Jade (FI MVA EE MVA V-17 Mihela´s Outshine Glory), kotiutui vuonna 2013 Mihela´s - kennelistä. Vuonna 2015 Tarita´s - kenneliin syntyi pentue hollanninpaimenkoirayhdistelmästä, jota en voinut vastustaa ja sieltä saimme Tinkan (FI / EE / NL MVA, Beneluxw-18, BaltV-18, CIB Tarita´s Quite A Famous). Jaden tytär Saga (Stripestream´s Cinderella) liittyi täydentämään laumaamme 2019. Lisäksi minulla on kaksi nuorta holskutyttöä (Stripestream´s Diamond ja Stripestream´s Diva) D-pentueesta sijoituksessa muualla.

Omat koirani ovat minulle ensisijaisesti ystäviä ja rakkaita perheenjäseniä. Jokainen niistä on tavallaan "elämäni koira". Itse pyrin kasvattamaan rodunomaisia koiria, joilla olisi luonne ja terveys kohdillaan. Ystäviksi, perheenjäseniksi ja yhteiseen mukavaan tekemiseen. Kasvattajana haluan olla helpostilähestyttävä ja tukea kasvatinomistajia läpi koiran elämän ja enemmänkin :) Itse saan olla kiitollinen kokeneimpien kasvattajien tuesta, mitä olen saanut, ja toivottavasti pääsen jakamaan tätä joskus eteenpäin.

Ensimmäinen Stripestream´s - pentue näki päivänvalonsa vuonna 2016.
Meillä pennut kasvavat koko perheen keskellä, osallistuen tavan elämään ja niille tarjotaan vaihtelevia virikkeitä. Pentuja meillä on harvakseltaan, sillä silloin kun niitä on, niin kaikki pyörii pentujen ympärillä. Yritän taata parhaan mahdollisen alun pennuilleni. Omat koirani ja pentueeni syövät luonani kotimaista raakaruokaa ja laadukasta kuivamuonaa. Pyrin sijoittamaan jokaisesta pentueesta yhden pennun, mikäli en pidä pentua itse. Sijoituskoiria käytän siksi, että oma koiramääräni ei kasvaisi liian suureksi, ja jotta minulla riittäisi kuitenkin jalostusmateriaalia käytettäväksi.

Koirieni kanssa on tullut kokeiltua eri lajeja kuten: näyttelyitä, tokoa, rallytokoa, agilityä, verijälkeä, canicrossia, paimennusta ja noseworkkiä. Tällähetkellä aktiivisimmin harjoittelemme noseworkkiä ja käymme näyttelyissä. Jokapäiväiseen arkeemme kuuluvat myös pitkät metsälenkit.

Mikäli sinusta tuntuu siltä, että voisit kuulua porukkaamme, ota rohkeasti yhteyttä niin tutustutaan! :)